UFE

En till WordPress-webbplats

Åh nej – gider ikke skader!

Skrevet 12 december, 2014  - Blog

Av av – for den da! Ligesom jeg følte, at jeg var ved at være i min livs form sagde det knæk i min ankel – æv da. Jeg har i det sidste halve år trænet rigtig meget og også deltaget i flere kampe, hvor jeg virkelig følte, at det hele bare klappede og jeg havde både det fysiske og psykiske overtag. Men i eftermiddags til træning gik det galt. Pludselig knækkede min ankel om og ville ikke mere. Så desværre var jeg nødt til at holde, gå i bad og sætte mig hjem i sofaen med anklen oppe. Den ser bestemt ikke godt ud!

Det er ellers længe siden, at jeg sidst har døjet med en større skade, men kan godt mærke på min krop, at den ikke er helt ung længere – selvom jeg bestemt ikke selv føler mig gammel, så siger dåbsattesten noget andet! Det kan især mærkes, når man skal blive en skade kvit synes jeg. Det tager bare lidt længere tid end tidligere og kræver lidt mere arbejde at komme ovenpå igen.

Kan man tale om held omkring skader, så kommer denne ikke på det værste tidspunkt. Der er sommerpause i de fleste turneringer og flere af mine modstandere er gået på ferie, så skal man have en skade, så er dette tidspunkt vist det helt rigtige. Nu håber jeg bare, at anklen hurtigt kommer sig igen, så jeg kan komme tilbage i arenaen, hvor jeg hører hjemme og ikke mindst har det bedst.

0 thoughts on“Åh nej – gider ikke skader!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *