UFE

En till WordPress-webbplats

Årets ferietur

Skrevet 1 oktober, 2014  - Blog

kapverdeLige hjemvendt fra den mest fantastiske ferie man kan tænke sig. 14 dages sol, varme og absolut uden program. Elsker simpelthen den årlige tur sydpå, hvor man ikke skal bekymre sig om andet end, hvor man skal spise henne og om temperaturen siger 22 eller 27 grader.

Ligesom mange andre danskere, så hader jeg den mørke tid på året. Især hen omkring februar, hvor der bare er mørkt hele tiden, der er lang tid til forår og ofte trist, gråt og vådt vejr. Derfor er det efterhånden en tradition, at min bror og jeg tager flyveren sydpå og nyder 14 dage i solen.

Vi har været flere steder, men må sige, at Kap Verde nok er min helt klare favorit. Her er de mest fantastiske strande, vejret er som regel ganske fremragende og maden er i topklasse. Vi har flere gange lejet en bil og kørt rundt og oplevet den spændende og meget anderledes natur og så er folk dernede bare supervenlige og servicemindede, så det kan absolut anbefales.
Dagene gik med at ligge ved stranden og gå rundt i de hyggelige små byer og indsnuse den lokale atmosfære.

Det tager ca. 8 timer at flyve derned, heldigvis er tidsforskellen kun 2 timer, hvilket jeg personligt synes er rigtig rart. Så skal man ikke bruge de første par dage på at omstille sig og igen, når man kommer hjem igen.
Jeg vil helt klart anbefale alle, at prøve at holde ferie på Kap Verde – det er et lille paradis på jorden.

0 thoughts on“Årets ferietur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *