UFE

En till WordPress-webbplats

DM i Mixed Martial Arts

Skrevet 18 oktober, 2014  - Blog

Der afholdes hvert år DM i denne fantastiske kampsport. Det er amatør DM, så alle kan deltage, hvis man ikke er professionel. Det er nogle fantastiske dage med kampe i højt tempo og med stor sværhedsgrad. Derudover er det fantastisk at være sammen med alle de andre gutter og gutinder, der alle har den samme interesse og passion for sporten. Her skal man ikke forklare sig, men kan i stedet snakke om nye teknikker og hvad der ellers rører sig inden for sporten.

Desværre er jeg p.t. skadet, så det bliver ikke i år, at jeg selv stiller op og forsøger at erobre titlen, men jeg vender helt klart stærkt tilbage næste år. Jeg havde ellers sat næsen op efter en finale plads og forhåbentlig et danmarksmesterskab, men det må vente.

I år vil jeg nøjes med at være ivrig tilskuer og nyde alle de fantastiske kampe og den herlige atmosfære.
Der er naturligvis åben for publikum, så kunne du tænke dig at opleve en fantastisk hæsblæsende sport på højt niveau, så skulle du overveje at dukke op og nyde hele atmosfæren.

I sommeren 2014 blev der afholdt VM for amatører i denne kampsport. Dette foregik – naturligvis fristes man til at sige – i Las Vegas: spille-byen over dem alle. Det var første gang, det blev afholdt og både ved kvinderne og mændene løb en dansker med sejren.

Sarah Jamila vandt hos kvinderne. Hun er tidligere dansk mester i thai-boksning, men har nu slået sine kløer i MMA. Hos mændene vandt Mikkel Jasper.

0 thoughts on“DM i Mixed Martial Arts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *