UFE

En till WordPress-webbplats

Endelig er jeg klar igen!

Skrevet 22 oktober, 2014  - Blog

Jer der følger min blog ved, at jeg i den sidste tid har døjet med en ankel skade. Selvom jeg kæmpede, synes jeg ikke rigtig, at jeg kunne blive den helt kvit igen. Men endelig ser det ud til at lysne. Jeg har i dag løbet 10 kilometer for første gang i 2 måneder og det helt uden smerter, så nu tror jeg igen på det.

En lang periode med skader gør ikke noget godt for ens krop. Det er svært at bevare motivationen og spise rigtigt, når ikke man kan komme ud og træne. Derfor trænger hele mit system til en kickstart, så jeg hurtigt kommer tilbage i min gamle form igen. Under en sådan opbygningsfase anvender jeg Core Protein bar for hurtigt at bygge kroppen og musklerne op, så min træning for alvor kan rykke igen.

Jeg plejer at handle hos svenskkosttilkud.dk, der har netop det produkt, som jeg har brug for til en god pris og så er deres levering altid hurtig. For mig er det ekstra motiverende at mærke, hvordan jeg hurtigt er tilbage i god form og dermed kan tage fat, hvor jeg var nødt til at slippe, da skaden ramte mig.

I denne opbygningsfase bruger jeg rigtig meget tid i træningslokalet under kyndig vejledning af min træner, så jeg lige præcis presser kroppen det den kan holde til uden at skaden springer op igen.
Derudover er det uhyre vigtigt, at jeg spiser den helt rigtige mad, så kroppen får mest muligt at arbejde med. Træning, fornuftig mad og masser af søvn er den helt rigtige måde, at blive klar på igen.

0 thoughts on“Endelig er jeg klar igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *