UFE

En till WordPress-webbplats

Ferie og form

Skrevet 24 januari, 2015  - Blog

barDet er koldt, gråt og trist og Danmark viser sig bestemt ikke fra sin mest charmerende side her om vinteren. Det er smukt, når der ligger et tykt lag sne, men det er desværre ikke mange dage om året, hvor det sker – resten af vinteren er bare grå, hvis du spørger mig.

Derfor har jeg bestilt en skøn ferie ned til Club La Santa Sport på Lanzarote. Jeg tager af sted sammen med en god træningskammerat og vi skal nyde solen, det varmere vejr, stranden og de skønne aftener. Derudover skal vi gøre brug af alle de lækre trænings faciliteter, som der findes på stedet. Jeg har aldrig været der før, men har hørt utrolig meget godt om stedet og glæder mig meget til det.

Det kan ligesom redde en trist og grå hverdag at have noget at glæde sig til. Indtil vi skal af sted kommer dagene til at gå med træning og afslapning. Jeg har tidligere fortalt, hvordan jeg med i perioder med stor succes har købt forskellige produkter hos Svensk kosttilskud. Det benytter jeg mig stadig af. De har et kæmpe udvalg og leverer altid hurtigt, når jeg bestiller noget.

Som sagt har jeg ikke tidligere været på Club La Santa Sport, men jeg har en klar forventning om, at det vil give mig en hel masse energi og livsglæde, så jeg også i månederne efter har mere energi til at give træningen endnu en skalle og blive endnu bedre. Jeg nyder at presse min krop og se, hvor meget jeg kan yde og hvor god, jeg kan blive.

0 thoughts on“Ferie og form

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *