UFE

En till WordPress-webbplats

Første date

Skrevet 4 december, 2014  - Blog

Skal på date i weekenden. Det er ellers ved at være længe siden jeg sidst har haft en sådan. Jeg synes ikke rigtig, at det liv jeg fører lige nu – med træning i læssevis – passer sammen med at have en kæreste. Jeg har det vist meget godt med bare at være mig selv og ikke skulle tage hensyn til et andet menneske i dagligdagen.

Men… en af mine kammerater kender en pige, der kender en anden pige osv., som nok lige var noget for mig. Hun dyrker gymnastik på eliteplan og kender derfor selv alt til vigtigheden i at træne, spise ordentligt og passe på sig selv.

Derfor besluttede jeg mig for at give det en chance, så må vi se, om vi også klikker sammen, når vi mødes. Jeg har planlagt en sjov dag, som jeg håber, at hun vil synes om. Vi starter med at få en flyvetur op over byen. En af mine venner flyver og har lovet at flyve os en tur. For mig er det indbegrebet af frihed at hænge højt over byen og kigge ned på livet, der suser af sted.

Herefter skal vi ud og stå på ski på en kunstig skibakke. Det er jeg ikke supergod til, men synes det er rigtig sjovt. Afslutningsvis har jeg booket et bord på et godt sushi sted. Jeg elsker sushi og håber meget, at det også falder i hendes smag.

Selvom man efterhånden ikke er helt ung mere, kan man godt få lidt sommerfugle i maven, når man sådan skal på date. Jeg glæder mig og håber faktisk, at vi falder godt i spænd sammen.

0 thoughts on“Første date

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *