UFE

En till WordPress-webbplats

Hvad er low carb mad?

Skrevet 28 november, 2014  - Blog

lowcarbNår man som jeg træner så meget og knokler for at nå mine personlige mål indenfor min sportsgren, så bliver man meget bevidst om, hvad man spise, hvor meget og hvornår!

Jeg er blevet meget opmærksom på low carb mad og tankegangen bag. Det passer rigtig fint med min træning. Low carb drejer sig i bund og grund om at skære mest mulig sukker- og stivelseholdige produkter væk fra maden. Det gode er, at der ikke er tale om små portioner eller trist og kedelig mad. Nej, her er super spændende, velsmagende og meget nærende mad, som kan serveres både til hverdag og når man har gæster. Det gælder blot om at følge enkle, simple råd og så ellers finde nogle spændende opskrifter og eksperimentere lidt i køkkenet.

Helt basalt gælder det om at undgå sukker, brød, pasta, ris og kartofler og i stedet spise masser af kød, fisk, æg og grøntsager. Tænk at man med god samvittighed kan spise æg og bacon til morgenmad, store saftige bøffer og masser af sovs til aftensmad – det kan de færreste vist have noget imod!

Jeg får min inspiration til opskrifter på diverse forums på nettet, følger nogle blog om emnet og ellers elsker jeg at eksperimentere i mit køkken og prøve mig frem. Nogle gange lykkes det rigtig godt, andre gange kræver opskriften lidt tilpasning inden jeg er tilfreds.

Men faktum er, at jeg spiser godt og nærende hver dag uden at sulte og gør samtidig noget godt for min krop.

0 thoughts on“Hvad er low carb mad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *