UFE

En till WordPress-webbplats

Sådan kommer man i god form!

Skrevet 5 november, 2014  - Blog

workoutFlere har spurgt ind til, hvad min hemmelighed er omkring min form. Hemmeligheden – der som sådan ikke er så hemmelig – er hårdt og vedvarende arbejde. Jeg træner meget – rigtig meget vil nogle nok mene, men jeg elsker det og kan slet ikke lade være.

Hver morgen tager jeg løbeskoene på og løber eller cykler en god distance ude i naturen, hvis vejret ikke er helt umuligt. Det giver mig god energi og velvære og jeg nyder også at komme udi den friske luft.
Herefter sørger jeg for en god gang proteinholdig morgenmad og i perioder proteinpulver. Så slapper jeg lidt af inden jeg vender snuden ned mod den lokale klub, hvor jeg træner på forskellige hold. 4 gange om ugen er der boksetræning, mens jeg to gange om ugen træner mere decideret MMA.

Efter træning kræver kroppen god, energiholdig mad. Dette skal gerne foregå senest 30 minutter efter træning for at genopbygge de næringsstoffer i musklerne, der lige er nedbrudt ved træningen. Derfor spiser jeg ofte min mad i klubben lige efter træning.

Herefter er der oftest ikke mere træning på programmet. Om eftermiddagen klarer jeg alle de ting, som alle andre også ordner i løbet af en hverdag – vasker tøj, køber ind osv.

Aftensmaden nyder jeg selv at lave og den består som regel af mange proteiner og så lidt kulhydrat som muligt. Om aftenen slapper jeg af alene eller sammen med gode venner. Her hygger vi os med et spil pool eller ser noget godt sport i fjernsynet.

0 thoughts on“Sådan kommer man i god form!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *