UFE

En till WordPress-webbplats

Tid til et gæsteværelse

Skrevet 16 mars, 2015  - Blog

sovesofaJeg har i lang tid bakset med ideen om at få et gæsteværelse stablet på benene og nu er tiden endeligt kommet til at min plan skal realiseres. Jeg har planlagt at gøre det hele fra bunden både for at spare tid og penge, men også benytte sig nogle af de talenter som håndværker jeg tidligere har holdt lidt skjult. Gæsteværelset vil ikke være vanvittigt stort, men vil dog få plads til at man kan være derinde og have et frirum til når man ikke skal være social som min gæst hele tiden. Det er også praktisk hvis jeg senere hen får en ide om at jeg skal udleje værelset til gæster jeg måske ikke kender i forvejen.

For at udnytte den minimale plads der er har jeg fået den ide at det vil være bedst med en sovesofa. Jeg har derfor kigget lidt rundt og faldet over et par stykker inde på www.trademax.dk – en side som jeg også tidligere har benyttet. Sovesofaen skal være simpel og ikke fylde alt for meget, men samtidig også være behagelig og komfortabel som selvfølgeligt er vigtigt for mine gæster.

Jeg har fundet et par gode sovesofaer på http://www.trademax.dk/moebler/sofaer/sovesoafer hvor problemet nu blot er at bestemme mig. Lige nu står valget mellem http://www.trademax.dk/moebler/sofaer/sovesoafer/sovesofa-minna-sovesofa-p29039 og http://www.trademax.dk/moebler/sofaer/sovesoafer/sovesofa-orlando-west-mal-140×185-p46594 som begge to er super fede og opfylder også de krav jeg har til netop værelset. Der er selvfølgeligt et par små forskellige på de to sofaer som jeg skal overveje inden jeg får den bestilt til værelset.

0 thoughts on“Tid til et gæsteværelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.